MUP izdao naredbu: Zabrana prevoza eksplozivnih materija na nekoliko dionica

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izdao je s ciljem bezbjednog obilježavanja komemorativnog skupa u Potočarima i Marša mira naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju na određenim dionicama od 8. do 11. jula.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske saopšteno je da će 8. jula od 9.00 do 15.00 časova zabrana važiti na dionici magistralnog puta Caparde-Oraovac.

Prevoz eksplozivnih materija biće zabranjen i 9. jula od 15.00 do 22.00 časa na dionici magistralnog puta Drinjača-Milići.

Prevoz će biti zabranjen i 10. i 11. jula od ponoći do 24.00 časa na putnim pravcima na relacijama Drinjača – Konjević Polje – Milići, Vlasenica – međuentitetska linija Luke, kao i na relaciji Konjević Polje – Bratunac.

U tom periodu prevoz epsplozivnih materija biće zabranjen i na relacijama Drinjača-Bratunac, Bratunac-Srebrenica i Srebrenica – Zeleni Jadar.

Iz MUP-a je istaknuto da Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice, za navedene dane neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Ostavite komentar: