Moto klub ‘Istok’: Zvanično otvaranje moto sezone u Banjaluci!

Određen je datum zvaničnog otvaranja još jedne bajkerske sezone u gradu na Vrbasu.

Uz tradicionalno druženje na platou ispred Ronilačkog kluba Buk u subotu, 13. aprila, formalno će se obilježiti početak ovogodišnje sezone.

Naime, kao i prethodnih godina i ovoga proljeća, okupićemo se da na originalan način damo pečat početku još jedne moto-sezone uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona!

Nakon rekordnog broja dvotočkaša koji su nam se pridružili na ovoj manifestaciji ne treba sumnjati da će ovogodišnje obilježavanje početka sezone okupiti veliki broj motociklista i motocikala, a izvjesno je da će prošlogodišnji rekord biti oboren.

Na jednom od omiljenih svratišta motociklista u Banjaluci – platou ispred Ronilačkog kluba BUK okupićemo se u subotu, 13. aprila, a uz bogatu gastro ponudu i bezkompromisni rock'n'roll na sebi svojstven način obilježićemo početak moto sezone 2019.

Završnica dana biće rezervisana za MK Istok Club House koji je na novoj lokaciji u Ul. Milana Rakića uz svirku benda Fjužna Pruga.

Kao i do sada i ove godine druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

U sklopu ove manifestacije, kao i prethodnih godina pozivamo sve bajkere grada Banja Luka da nam se pridruže u akciji dobrovoljnog davanja krvi u petak 12. aprila, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju humanost.

(BL PORTAL)

Ostavite komentar: