Moto Fest Banjaluka 2019.

I ove godine u organizaciji MK Stršljen, 24. i 25. maja u Banjaluci će biti održan treći po redu Moto Fest, Banjaluka 2019. 

Riječ je o događaju koji tokom dvodnevnog trajanja u gradu na Vrbasu okuplja veliki broj bajkera iz BiH, regiona, ali i Evrope i svijeta.

Ljubitelji dvotočkaša u prilici su da uživaju u bogatom i sadržajnom programu koji će i ove godine obuhvatiti moto sajam na kojem će se predstaviti najnoviji modeli vodećih svjetskih proizvođača motora, te proizvođači prateće moto opreme, muzički program u okviru kojeg će nastupati najpoznatija imena regionalne muzičke scene, izložbama motora, stunt vožnjama, moto defileom banjalučkim ulicama, izborom najboljih motora i moto klubova, kao i prateći zabavni program sa novim atrakcijama i sadržajima.

I ove godine primarni cilj Moto Festa ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u Banjaluci.

Programski sadržaji festivala realizovaće se i na tvrđavi Kastel.

U prethodne dvije godine kvalitetnim programom i sadržajima Moto Fest se izdvojio na mapi regionalnih događaja koji privlače veliki broj ljubitelja dvotočkača.

Sve informacije, najave i dešavanja u vezi sa “Moto Festom, Banjaluka 2019” donosimo uskoro , a možete ih pratiti i na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com.

 

(BL PORTAL)

 

Ostavite komentar: