Mostar zavijen u crno: Posljednji ispraćaj tri člana porodice Krstić

U Mostaru je danas objavljen ispraćaj i sahrana tročlane porodice Krstić koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u subotu naveče nedaleko od Mostara.

Unesreći je poginula tročlana porodica Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila povrede opasne po život i na liječenju je u SKB Mostar.

Preživjela djevojčica je prema izjavama ljekara u stabilnom stanju.

Ispraćaj nastradalih je počeo ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje su članovi porodice primali saučešće. Potom su tijela prevezena na rimokatoličko groblje u naselju Ortiješ.

Njihova tragična smrt zavila je u crno Hercegovinu, a porodicama tragično stradalih izraze saučešća upućuju brojni građani iz svih krajeva naše zemlje kao i visoki dužnosnici sa svih nivoa vlasti.

Bračni par je poginuo u stravičnoj nesreći u kojoj su učestvovala četiri automobila te su četiri osobe poginule i još četiri teško povrijeđene.

Prema nezvaničnim informacija tragično stradala mostarska porodica Krstić je žrtva utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila na putu, BMW i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW Mate Primorac, inače hercegovački biznismen koji će danas biti sahranjen u Čitluku, prenosi Kliks.

Ostavite komentar: