Ljudi ne mogu da obuzdaju bijes: Krave pasle travu na groblju, nadležni se izvinili VIDEO

KJKP “Pokop” uputio je izvinjenje građanima nakon što su na gradskom groblju Vlakovo kod Sarajeva primijećene krave kako pasu travu.

Redakciji portala Klix.ba čitaoci su poslali video o tome, koji je izazvao burne reakcije.

Građani su bili šokirani i ljuti, a iz preduzeća “Pokop” su naveli da potpuno opravdavaju takve reakcije, imajući u vidu da je skrnavljenje grobnog mjesta i krivično delo.

Naglasili su da je uprava tog preduzeća preduzela sve potrebne mjere kako se takvi incidenti ne bi događali. Ipak, skrenuli su pažnju na svoju nemoć u rješavanju tog problema i na neadekvatan odgovor nadležnih institucija.

“Problem u vezi s ulaskom krava u gradsko groblje ”Vlakovo” imali smo i ranije. Svaki ovakav slučaj prijavljen je policiji i inspekciji. Zbog čega nadležni nisu uspjeli ništa da preduzmu ne znamo, ali mi kao kantonalno preduzeće ne možemo ulaziti ni u kakav sukob s neodgovornim vlasnicima”, navedeno je u saopštenju.

Naglasili su da zbog velike površine groblja Vlakovo čuvari preduzeća “Pokop” nisu u mogućnosti da budu na svakom mjestu u isto vrijeme, pogotovo u poslijepodnevnim satima kada rade samo dežurne službe.

Ostavite komentar: