Lijepe vijesti za turiste iz BiH: Direktni letovi iz Banjaluke za Tursku već od 5. jula

19.06.2020. | 19:04

Turistička agencija Kontiki Travel iz Banjaluke danas je na svojim oficijelnim stranicama započela sa promocijom ovogodišnjih ljetovanja.

Već od 5. jula turisti iz Bosne i Hercegovine će biti u mogućnosti da godišnji odmor provedu na nekoj od najpopularnijih turskih destinacija.

Turska je prije nekoliko dana odlučila da otvori svoje granice za međunarodne turiste, a ponuda Kontiki Travela uključuje direktne letove iz Banjaluke za poznata ljetovališta ove zemlje.

Iz turističke agencije Kontiki Travel potvrdili su nam da je promocija ljetovanja za 2020.godinu danas i zvanično startovala.

“I ove godine naše putnike očekuju direktni čarter letovi iz Banjaluke za Tursku, a prvi termin polaska je zakazan za 5. jul. Što se tiče ove godine, veliki broj naših putnika bez obzira na prethodnu situaciju želi da ljetuje u Turskoj, a mi smo im to i omogućili. Naši kapaciteti su veoma dobro popunjeni, tako da očekujemo još jednu uspješnu ljetnju sezonu sa punim čarter letovima”, izjavio je Vedran Jokić iz ove turističke agencije.

Više informacija pronađite na www.kontiki.ba .