Kišobran “obavezan detalj” u danima koji dolaze: Prognoza o vremenu u BiH za sutra

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme, mjestimično sa kišom i temperaturom vazduha od tri do 12 stepeni Celzijusovih.

Jutro će u većini krajeva biti potpuno oblačno, a na zapadu, jugoistoku i jugu sa kišom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Tokom dana i poslije podne biće oblačno u svim predjelima, povremeno sa kišom, u Hercegovini jačom i obilnijom, uz moguće uslove i za grmljavinu.

Najmanje padavina se očekuje na istoku i sjeveroistoku, gdje će samo povremeno biti slabe kiše. Jutaranja temperatura vazduha biće od minus tri do osam stepeni Celzijusovih.

U Posavini i Krajini duvaće slab do umjeren vjetar, sjeverozapadnog smjera, u ostalim predjelima uuglavnom jugoistočni, a u Hercegovini povremeno jaki udari juga, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena danas u 13 časova

Mrakovica minus pet, Foča minus četiri, Mrkonjić Grad, Bjelašnica i Sarajevo minus dva, Šipovo i Zvornik minus jedan, Kalinovik, Srbac, Prijedor, Banjaluka, Bihać, Gradačac, Sanski Most i Srebrenica nula, Sokolac, Bijeljina, Bugojno, Drvar, Jajce, Livno i Zenica jedan, Višegrad, Doboj i Tuzla dva, Han Pijesak tri, Mostar četiri, Čemerno, Gacko, Nevesinje i Široki Brijeg pet, Grude osam, Bileća i Trebinje devet, Neum i Stolac 12 stepeni Celzijusovih.Ostavite komentar: