Izmjena režima saobraćaja u kanjonu Tijesno

Zbog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu na rijeci Vrbas u Banjaluci, koje će danas biti otvoreno, narednih dana doći će do izmjena u režimu saobraćaja na magistralnom putu M16.

S ciljem nesmetanog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu na rijeci Vrbas u Banjaluci, saobraćaj će se na magistralnom putu M-16, na dionici Karanovac-Crna Rijeka odvijati naizmjenično, jednom saobraćajnom trakom i to: danas, 04. jula 2019. godine od 10.00 do 16.00 časova i sutra, 05. jula 2019. godine od 08.00 do 17.00 časova, na lokalitetu “Bijeli Buk” – Krupa na Vrbasu, dok će u subotu, 06. jula 2019. godine, na lokalitetu kanjon “Tijesno”, doći do potpune obustave saobraćaja u vremenskom intervalu od 10.00 do 16.00 časova. Za vrijeme obustave, alternativni putni pravac je Banjaluka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Navedena izmjena režima saobraćaja biće regulisana uz kontrolu policijskih službenika PU Banjaluka i Mrkonjić Grad, te se neće odnositi na autobuse redovnih linija javnog prigradskog prevoza Banjaluka-Bočac i Banjaluka-Agino Selo, kojima je to jedini pristup naseljima, kao i za vozila hitne medicinske pomoći, saopšteno je iz AMS RS.Ostavite komentar: