Iz preduzeća “Komunalac” poručuju: Gradonačelnik nije došao na sjednicu koju je sam tražio

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Perović nije danas došao na vanrednu sjednicu Skupštine akcionara preduzeća “Komunalac” koja je zakazana na njegov zahtjev i trebala je biti posvećena usvajanju neophodnih planova za nesmetano poslovanje, saopšteno je iz “Komunalca”.

“Dovodimo u pitanje stvarni odnos gradonačelnika prema ovako bitnoj ustanovi, te njega kao predstavnika građana”, naveli su iz “Komunalca”, napominjući da je Petrović predstavnik većinskog kapitala u ovom gradskom preduzeću i da se nije pojavio na sjednici koju je sam tražio i za koju je uredno dobio poziv.

U saopštenju se dodaje da je poziv poslat i dostavljen 22. marta i da iz kabineta gradonačelnika nije najavljeno da on ne namjerava doći, što se saznalo tek nakon telefonskog poziva iz “Komunalca”.

“Ne možemo, a da se ne zapitamo kakve su njegove namjere, kao i namjere njegovih bliskih saradnika”, ocjenjuje se u saopštenju koje je potpisao vršilac dužnosti direktora “Komunalca” Diko Cvjetinović.

Ponovljeni termin za održavanje sjednice je sutra u 11.00 časova.

“Iskreno se nadamo da će u ovom slučaju preovladati odgovornost, istrajnost i poslovnost kakva se očekuje od jednog predstavnika svih građana Bijeljine”, poručili su Petroviću iz “Komunalca”.

Ostavite komentar: