Herceg Novi i dalje poklanja aranžmane: Naći ćemo rješenje!

Pedeset porodica iz Srbije, BiH, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Mađarske i Crne Gore besplatno će ljetovati u Herceg Novom zahvaljujući kampanji “Herceg Novi te zove”.

U drugom krugu izvučena su 24 srećna dobitnika, koja će sa svojim porodicama pet dana uživati u Herceg Novom, gradu dobrih domaćina u koji se uvijek vrijedi vraćati, saopšteno je iz opštine Herceg Novi.

Akcija “Herceg Novi te zove” je najmasovnija akcija ovog tipa ikada organizovana u ovom gradu, u saradnji sa brojnim hotelijerima i vlasnicima privatnog smještaja, zahvaljujući kojima će oko 200 osoba biti gosti Herceg Novog.

U saopštenju je navedeno da su kvalitet akcije prepoznali lokalni ugostitelji, pa će dobitnicima nagrada biti omogućeno 20 odsto popusta za uživanje u specijalitetima u više restorana.

Potpredsjednik opštine Miloš Konjević poručio je budućim gostima da Herceg Novi spremno dočekuje ovu turističku sezonu.

“Iskoristili smo vrijeme između dva ljeta da osvežimo gradsko šetalište, puteve i stepeništa. U Herceg Novom vas čekaju poznate plaže, kultna mjesta, festivali, koncerti i dobar provod. Dođite da ljetujete u najljepšem gradu na Jadranu jer Herceg Novi vas zove”, poručio je Konjević.

PR kampanje Marija Krivokapić istakla je da akcija “Herceg Novi te zove” asocira na dobru energiju, prijatelje, ljetovanje, pozitivne vibracije.

“To su prepoznali ljudi u celoj zemlji, regionu i šire”, rekla je Krivokapićeva.

Ona je nagovijestila je da će kampanja “Herceg Novi te zove” različitim aktivnostima i akcijama privlačiti pažnju tokom cijelog ljeta.

Krivokapićeva je napomenula da je akcija pokrenuta u momentu kada je Crna Gora proglašena za “kovid fri” destinaciju, ali da sve vrijeme postoji svijest o riziku, s obzirom na neizvjesnu situaciju u zemljama koje su glavno emitivno tržište.

“Sigurno je da neće biti dovedena u pitanje reputacija Herceg Novog, kao grada koji je dobar domaćin i uvijek rado dočekuje goste. Ukoliko onaj ko je nagrađen, a, zbog mjera za suzbijanje širenja virusa korona, ne može da dođe u dogovorenom terminu, komuniciraćemo i naći rješenje. Dakle, svi koji su nagrađeni doći će u Herceg Novi i imaće priliku da osjete gostoprimstvo po kojem smo karakteristični”, poručila je Krivokapićeva.

 

Izvor:(Mondo)

 

 

Ostavite komentar: