Dražan Janjanin: Tužiću Ognjena Kuzmića, kum i ja smo mogli da poginemo

Dražan Janjanin, bokser iz Republike Srpske, govorio je za “Informer” o sudaru na putu Banja Luka – Prijedor, kada je teže povrijeđen košarkašk Crvene zvezde Ognjen Kuzmić. Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naletio Kuzmićev “porše” i umalo ih nije usmrtio.

Janjanin je rezigniran na srpskog centra jer mu nije uputio ni izvinjene, a dodao je i da će ga tužiti zbog udesa koji je izazvao.

Odlučio sam da tužim Ognjena, kum i ja smo mogli da poginemo maltene ispred kuće. Kuzmić se nije setio ni poruku da pošalje meni ni kumu, da pita kako smo, a umalo nas nije ubio vozeći pijan svoj “porše” “, kaže Janjanin, prenose Nezavisne novine.

Gepostet von BL Portal am Sonntag, 14. Juli 2019

 

On je objasnio da se sa kumom vraćao sa meča u Njemačkoj i da su žurili kući kako bi iznenadio porodicu kada se desio nesrećan slučaj.

Podsjetimo, Ognjen Kuzmić je poslije nesreće prebačen u Beograd, neko vrijeme je proveo u indukovanoj komi zbog velikih bolova, a njegov oporavak teče po planu.Ostavite komentar: