DNS podržao kandidata PDP-a na Palama VIDEO

Demokratski narodni savez (DNS), čiji predsjednik je Nenad Nešić, predstavio je svoje kandidate na predstojećim Lokalnim izborima za čelne pozicije na Palama, poručivši da neće ići putem poniženja.

Demokratski narodni savez će podržati kandidata Partije demokratskog progresa Nenada Vukovića za novog načelnika Pala i sigurni su, kako su kazali na večerašnjem skupu, da će načelnik Pala biti Nenad Vuković.

Generalni sekretar Demokratskog narodnog saveza Darko Panjić izjavio je da će Opštinski odbor DNS Pale 15. novembra osvojiti 2.500 glasova.

“Oni koji su sumnjali da DNS nema snage, nema hrabrosti, nema odlučnosti, od juče više ne trebaju da sumnjaju. DNS ima svoju politiku, svoj put, to nije put poniženja, nego međusobnog uvažavanja”, rekao je Panjić.

Napomenuo je da su kandidati DNS-a na Palama mladi ljudi, ljudi koji žele izgraditi svoju budućnost uz politiku DNS-a.

“Oni neće učiniti ništa što je loše za ljude Pala, zato je naš osnovni slogan ‘Za ljude i život Pala’. Oni će učiniti sve da pokažu, da mogu, da znaju, da umiju, da hoće i da su najbolji. Cilj od 2.500 glasova biće ostvaren”, kazao je Panjić.

Naveo je da se DNS neće ni sa kim obračunavati, odnosno da će obračun biti 15. novembra.

“Mislim da strasti treba smiriti. Izbori će pokazati kojim putem i kako ćemo ići. Idemo politikom uzdignute glave… Do 15. novembra pokušaćemo svim građanima RS-a približiti našu politiku”, istakao je Panjić.

Prema njegovim riječima, DNS donosi odluke sam za sebe i da niko u njihovo ime neće donositi odluke.

Nenad Vuković, kandidat za načelnika Pala, istakao je da je zahvalan na podršci DNS-a.

“Čestitao bih DNS-u što je imao hrabrosti da učini ono što mi dugo čekamo. Sastali su se na Palama opštinski odbori SDS-a i PDP-a i mi smo odlučili da prihvatimo podršku i da imamo zajedničkih ciljeva na Palama”, rekao je Vuković.

Očigledno je da se na skupu nisu poštivale epidemiološke mjere.

Ostavite komentar: