Dječiji sajam Banjaluka 25. i 26. maja

U banjalučkoj Sportskoj dvorani Borik, 25. i 26. maja 2019. godine održaće se Dječiji sajam sa dosada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu. Ulaz za sve posjetioce je besplatan a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka.

Dječiji sajam je najveća i najvažnija porodična manifestacija u Banjaluci na kojoj će posjetioci moći pronaći proizvode po jednistvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjima.

Dječiji sajam Banjaluka ima najbolju ponudu zahvaljujući brojnim partnerima i prijateljima koji će predstaviti novitete u industiji dječije opreme, obuče, odjeće, igračaka, hrane, knjiga, edukacije…

Organizatori Sajma Vas pozivaju, da budite i vi jedan od njih i pokažite da ste društveno-odgovorna kompanija koja misli na najmlađe te da vam je stalo do njihovog srećnog djetinjstva.

Posebna pažnja posvećuje se  programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece. U saradnji sa službama za hitne intervencije Vatrogasna brigada, Policija i Hitna pomoć, mali a i oni malo veći, na jedan dan mogu da postanu heroji našeg grada.

Za bogat program na centralnoj bini zaslužni su oni koji su nam najvažniji a to su djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, revije, kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi a podršku na bini im daju i razne organizacije koje se bave djecom i koje doprinose formiranju i razvoju zdrave i sigurne porodice. .

Kao društveno odgovoran projekat čiji je organizator kompanija “RS Consulting and Trade” d.o.o. Banja Luka, a suorganizator “In Consulting” d.o.o. Sarajevo, Dječiji sajam Banjaluka će na najbolji način obilježiti Međunarodni dan porodice i dati podršku kreiranju programa namjenjenih za djecu i porodicu.

Fantastična organizacija, izuzetna lokacija, velika posjećenost, dobro osmišljeni prateći programi samo su neki od razloga da učestvujete na Dječijem sajmu u Banjaluci i da na najbolji način kroz igru i zabavu predstavite svoje proizvode i usluge.

“Budite sa nama jedan od ambasadora djece i porodice tako što ćete učestvovati na najvećem dječijem događaju u Banjaluci u 2019. godini”, navodi se u saopštenju organizatora sajma.

 

 

Ostavite komentar: