Da li ste spremili topliju odjeću? Pred nama pravi jesenji dan, “obojen” tmurnim bojama

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima i temperaturom od osam do 13 stepeni Celzijusovih.

Ujutru promjenljivo do pretežno oblačno od centralnih predjela na istok i djelimično na sjever, te potpuno oblačno. Na jugu vedro i sunčano. U kotlinama će biti magle i niske oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana u sjevernom pojasu i na istoku biće niske oblačnosti, u centralnom pojasu i na jugozapadu promjenljivo sa sunčanim intervalima. Na jugu će biti sunčano, a popodne se očekuje više sunčanih intervala u većini predjela.

Uveče i u noći će biti uslova za formiranje magle na visoravnima i u kotlinskim predjelima. Duvaće slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, u Hercegovini umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u sedam časova

Drvar minus jedan, Bjelašnica i Livno nula, Čemerno dva, Kotor Varoš, Gacko, Han Pijesak, Bihać i Ivan sedlo tri, Prijedor, Sokolac, Novi Grad i Sanski Most četiri, Pale i Gradačac pet, Doboj i Sarajevo šest, Bijeljina, Srebrenica, Bileća, Tuzla i Zenica sedam, Banjaluka i Višegrad osam, Zvornik devet, Trebinje 10, te Mostar i Neum 12 stepeni Celzijusovih.

Ostavite komentar: