“Češljaju” Radovićev restoran: Upala inspekcija, a on otkrio plate

Potpredsjednik SDS-a Milan Radović objavio na svojoj Facebook stranici da je 11 inspektora pretreslo njegov restoran u Banjaluci i da smatra da to ima veze s najavom protesta opozicije.

“Večeras je 11 inspektora iz pet različitih inspekcija ušlo na glavni ulaz u restoran Stara Ada, koji je u mom vlasništvu i započelo pretres. Pretpostavljam, ovo nema nikakve veze sa današnjom prijavom i najavom protesta za nedjelju?! Ovo je, dakle, dokaz da živimo u demokratskom društvu, da smo svi jednaki pred zakonom? Da se režim ne plaši onoga što će da uslijedi u nedjelju od 18 časova?”, napisao je Radović.

On je dodao da se ne boji, jer uvjerava da posluje po zakonu.

“Svi naši zaposleni su uredno prijavljeni, u potpunosti poštujemo sva prava radnika. Plata čistačica je 800 KM, pomoćnih radnika 900 KM, a konobara 1.100 KM sa punom i urednom prijavom. Niko ne prima minimalnu platu!”, kaže Radović.

Вечерас (управо) је 11 инспектора из 5 различитих инспекција ушло на главни улаз у ресторан „Стара Ада“ који је у мом…

Objavljuje Milan Radović – Милан РадовићPetak, 7. listopada 2022.

 

Naveo je da je do 30. septembra sa računa restorana uplaćeno više od pola miliona KM na ime poreza i doprinosa.

“Na njihovu žalost, i sve kontrole fiskalnih računa su bile uredne! Ponavljam, svi porezi izmireni. Ipak, to nije predstavljalo prepreku da nas sada spontano posjete građevinska, sanitarna, ekološka, tržišna i poreska inspekcija”, napisao je Radović na društvenim mrežama.

Ostavite komentar: