Borba za život! Okrenite ovaj broj i pomozite Stanki Džebo da pobijedi opaku bolest VIDEO

Za liječenje Stanke Džebo iz Šipova, koja se bori sa karcinomom pluća, pokrenut je humanitarni broj 1432 koji će biti aktivan do kraja septembra.

Za jedan ciklus Stankinog liječenja, koja je učesnica Odbrambeno-otadžbinskog rata i boarc prve kategorije, potrebno je 10.000 KM, a riječ je o imunoterapiji koju porodica Džebo kupuje u Srbiji.

Kako su potvrdili za Srpskainfo članovi Stankine porodice, ova hrabra žena treba da primi ukupno šest terapija, nakon čega će joj biti urađen CT grudnog koša i abdomena.

ℹ Budimo ljudi, budimo humani, pomozimo, i dijelite dalje❗❗❗Potresna poruka nam je stigla u nasu Viber grupu i…

Gepostet von Policija Zaustavlja – Banja Luka am Dienstag, 1. September 2020

“Za jedan ciklus liječenja potrebno je 10.000 KM, a ljekari su rekli da njoj najviše odgovara ova terapija i da postoji šansa da se izliječi. Lijek koji nabavljamo u Srbiji, Stanka prima u Univerzitetskom kliničkom centru RS. Nakon prve terapije je dan-dva bila malo malaksala, ali se poslije toga bolje osjeća i ima više snage. Drugu treba da primi 11. septembra” pričaju članovi Stankine porodice, koji priznaju da bi teško mogli da dođu do prijeko potrebnog lijeka, da se u akciju pomoći nisu uključili humani ljudi.

“Kada smo nabavljali prvu terapiju, pomogli su nam mnogi – od opštine vlasti, privatnika, konobara, muzičara, mnogih građana Šipova. Njihovim donacijama pokrili smo trošak nabavke prve terapije. Riječ o jako skupom lijeku, koji sami ne bismo mogli da kupimo. Nadamo se da će se mnogi ljudi dobre volje uključiti u akciju pomoći, i da će pozvati humanitarni broj koji je aktiviran”, poručuju oni.

Svi koji lično žele da pomognu Stankino liječenje, mogu da kontaktiraju porodicu Džebo na telefon 050/372-220.

Ostavite komentar: