Begić poručio Šuliću: “Skrnavljenje je što me legitimišete kad god prošetam trgom”

Nakon što je i od narodnog poslanika SNSD, Denisa Šulića, dobio kritike da je skrnavio spomenik žrtvama zemljotresa, predsjednik mladih PDP, Ivan Begić poručio je da su Šulić aktivira svaki put kad mu Dodik obeća da će biti potpredsjednik NSRS.

– Mi smo Pluton i Merkur, dvije planete, dva svijeta, dvije životne filozofije. Njihova je vrijeđanje i napadanje kad nema argumenata, naša dostojanstvena i pravična diskusija. Pogledajte “ocvale”, kako oni vole da upotrijebe taj epitet, SNSD političare kakve gadosti pišu po društvenim mrežama. Sramota me to ponoviti – poručio je Begić.

Publiée par BL Portal sur Dimanche 1 décembre 2019

 

– Već sam objasnio da nisam skrnavio spomenik, i da sam uradio za zaštitu od zemljotresa više od kompletnog SNSD, jer ne ubija zemljotres, već kumovljevi i sinovljevi tenderi. Pogledajte spomenik kakav je od SNSD plakata! Pogledajte groblja i spomenike gdje se legu aligatori i još neidentifikovani gmizavci u travi od dva metra, o čemu pričate vi ljudi. To je skrnavljenje. Skrnavljenje je da me legitimišete svaki put kad prošetam sa djevojkom Trgom Krajine – rekao je on.

Begić dodaje da se SNSD predvodnik omladine aktivira i razleti po medijima i skupštinskim diskusijama svaki put kad mu Dodik obeća da će biti potpredsjednik Narodne Skupštine.

– Denise, bolje ti je pređi u SDA ako ti je ambicija ta fotelja, možda i budeš potpredsjednik Skupštine. Shvati da je akcizna NATO koalicija dogovorila da je to funkcija rezervisana za SDA. Džaba si učio napamet brojeve o zemljotresu u Banjaluci. Zaustavi radije gradnju svjetla na kraju tunela – zaključio je on.

Podsjećamo, Begić je juče na “krivi sat” u Banjaluci zalijepio znak “zabrana za pješake” kako bi simbolično ukazao na zabranu okupljanja na Trgu Krajine, međutim, dobio je mnoge kritike da je skrnavio sat, koji je spomenik žrtvana zemljotresa.

 

Izvor:(SrpskaInfo)

 

Publiée par BL Portal sur Dimanche 1 décembre 2019

 Ostavite komentar: