Banjalučka policija moli građane za pomoć u identifikaciji osobe sa fotografije!

BANJALUKA – Policijska uprava Banjaluka objavila je fotografije muškarca osumnjičenog za krivično djelo “Krađa” i zamolila građane koji su u mogućnosti da pomognu pri identifikaciji ove osobe.

Iz policije mole građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije da o svim korisnim informacijama lično obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozivom na brojeve telefona 122 ili 051/337-201.

“Pozivamo građane da pružanjem korisnih informacija ili otkrivanjem identiteta lica sa fotografije pomognu u rasvjetljavanju krivičnog djela, ali takođe apelujemo na građane da ne zloupotrijebe pomenute brojeve pružanjem netačnih i neprovjerenih informacije”, navode u PU Banjaluka.

Osoba sa fotografije osumnjičena je da je 15. marta ukrala novčanik iz odjevnog predmeta u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu.

Iz policije dalje navode da je osumnjičeni nakon toga uz pomoć bankovnih kartica podigao novac na bankomatu banke u ulici Kralja Petra prvog Karađorđevića, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 4.000 KM.

 

Izvor.(Nezavisne novine)

 

Ostavite komentar: