‘5. Banjalučka Motorijada’: Više od 20 sati žive svirke na tvrđavi Kastel

Peta, jubilarna motorijada, pod zvaničnim nazivom 5. međunarodni motoskup MK “Istok” Banjaluka, biće održana od 26. do 28. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Kraj jula na tvrđavi Kastel rezervisan je za bajkere, koji će se ove godine u Banjaluku zaputiti iz više od 20 svjetskih zemalja, a prema sadašnjim najavama, biće ih više hiljada.

Naime, u susret 13. rođendanu kluba očekuje nas pravi bajkerski praznik uz višečasovni program s mnogo vrhunskog rokenrola i uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto-klubove. Publiku očekuju bendovi iz zemlje i regiona, a binom pete banjalučke motorijade odzvanjaće moćni rokenrol rifovi i to u maratonskom izdanju sa preko 20 sati žive svirke.

Takođe, publika će moći uživati i u bogatom dnevnom programu, koji će biti realizovan na više lokacija u gradu, a sve u svrhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu, u kojem dominiraju poštovanje, poštenje i bratstvo, koje ne može da se kupi.

Sudeći po dosadašnjim izdanjima moto-skupa u organizaciji MK “Istok”, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni moto-skup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta.

 

Izvor:(Nezavisne novine)Ostavite komentar: