Želite li novog ljubimca? Psi u azilu na Manjači čekaju na novi dom

Udomljavanje životinja plemenit je gest, a u azilu na Manjači brojni prekrasni psi, različitih rasa i karaktera, čekaju svoje vlasnike, saopšteno je iz Gradske uprave.

Svi naši sugraćani, koji žele kućnog ljubimca – mogu jednostavno da postanu ponosni vlasnici pasa iz azila.

Treba napomenuti da je udomljavanje psa iz azila besplatno i jednostavno. Takođe, važno je reći da se u azilu radi o psima koji su spremni za udomljavanje, jer su prošli kompletan tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unitrašnjih parazita, a osim zdravstvene obrade, životinje prođu i test karaktera.

Podsjećamo, iako Grad Banja Luka posvećuje posebnu pažnju obezbjeđivanju boljih uslova u azilu i svakodnevno radi na zbrinjavanju napuštenih životinja, istovremeno aktivno se radi na tome da zbrinute životinje dobiju i svog vlasnika, koji bi im pored osnovnih uslova pružili brigu i ljubav, a koju će ovi čovjekovi najvjerniji prijatelji zasigurno višestruko uzvratiti.

Ukoliko ste zainteresovani da udomite nekog od pasa iz azila, sve potrebne informacije možete dobiti putem fejsbuk stranice “ Udomi ljubav, kao i putem telefona na brojeve: 051-244-526 i 065-690-857.

Fotografije pasa koji trenutno čekaju dom pogledajte OVDJE.

Ostavite komentar: