Započeti radovi na Paprikovcu: Fruškogorska ulica dobija novi asfalt

Započeli su radovi na modernizaciji Fruškogorske ulice, te će mještani, nakon dugogodišnjeg čekanja, konačno dobiti novi asfalt, saopšteno je iz Gradske uprave.

“Radovi u naselju Paprikovac teku punom dinamikom. Nakon više decenija čekanja počeli smo radove na modernizaciji Fruškogorske ulice. Pred nama su i projekti izgradnje dječijeg igrališta, škole, ali i modernizacija mnogih ulica u ovom dijelu grada. Čine nas srećnim radovi na svim ovim projektima”, poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je zajedno sa saradnicima obišao radove u ovoj ulici.

Gradski menadžer, Bojan Kresojević je poručio da je Gradska uprava na raspolaganju svim svojim građanima, te je kao takva zadužena za ravnomjeran razvoj grada.

“Naselje Paprikovac je neopravdano zapostavljeno duži vremenski period, veoma malo se radilo ovdje. Zbog toga smo danas u Fruškogorskoj ulici. Posebno me raduje što ćemo u narednom periodu povećati ulaganja u ovu mjesnu zajednicu”, od ove saobraćajnice, preko dječijeg igrališta koje je i naveo gradonačelnik Stanivuković- zaključio je gradski menadžer.

Izvođač radova je preduzeće „Kozaraputevi“ d.o.o. Banja Luka.

Ostavite komentar: