Zadovoljni u Preduzetničkom centru: Za dva mjeseca rada postignuti izvrsni rezultati

Preduzetnički centar Banja Luka za samo dva mjeseca rada i postojanja, zabilježio je izvanredne rezultate, saopšteno je iz Gradske uprave.

Naime, u tom periodu kreirana je baza od 100 preduzetnika na teritoriji grada Banjaluke, a održana su i tri “Meet – up” događaja, koja su izazvala veliko interesovanje, a na kojima su svi prisutni imali priliku da razgovaraju o svim izazovima sa kojima se susreću preduzetnici, kao i sa modalitetima za rješavanje određenih problema.

“Uz sve to, organizovana je i jedinstvena preduzetnička zajednica, koja za cilj ima povezivanje domaće preduzetničke scene sa značajnim inostranim akterima. Uspostavljeni su i kontakti sa stranim investitorima i stručnjacima sa svjetski poznatih univerziteta. Kreirali smo prijedlog strategije za 2022. godinu za preduzetnike Grada Banja Luka, a sa više od 20 preduzetnika direktno smo započeli rad na prikupljanju investicija”, navedeno je u saopštenju Preduzetničkog centra.

Dodali su kako se raduju svim novim izazovima i uspjesima koje će zasigurno postići i u 2022. godini.

Podsjetimo, Preduzetnički centar svoja vrata otvorio je početkom novembra mjeseca prošle godine, te kao takav predstavlja jedan novi početak preduzetničkog razvoja čitavog grada Banjaluka.

Upravo ovaj centar postao je mjesto koje okuplja mnoštvo aktera, partnera i organizacija koje se bave preduzetničkim aktivnostima, te svi oni imaju priliku da grade dobre odnose sa inostranim investitorima i partnerima.

Na ovom mjestu, svi zainteresovani imaju priliku da se informišu o svim preduzetničkim aktivnostima u gradu Banjaluci.

Ostavite komentar: