Zabava za mališane: Održana treća rolerijada

Treća rolerijada, koju je organizovala Škola sporta “Zvjezdica” održana u subotu na platou ispred Tržnog centra “Delta planet”.

Srboljub Vuković, trener i organizator ovog događaja,  rekao je da je ovo treća godina od kako organizuju ovu manifestaciju, kako bi obilježili  sezonu škole rolera i promovisali zdrav način života koji djeca trebaju da imaju od malih nogu.

“Izuzetno sam zadovoljan današnjim događajem koji je ispunio sva naša očekivanja, s obzirom na uslove koji su nas zadesili pojavom korona virusa”, rekao je Vuković.

https://www.facebook.com/skolasportazvjezdica/posts/3305046996216464

 

Uprkos vjetru i ne baš tako idealnim vremenskim uslovima, mališani su pored rolerijade uživali u brojnim aktivnostima poput zanimljivog nastupa klovna Fazonka, plesnim nastupima mlade plesačice Ilene Stanišević, oslikavanju lica, crtanju i drugim zaniljivostima. Atmosfera je bila upotpunjena muzikom, razigranom energijom i maskotama crtanih likova koji su zabavljali djecu i gledaoce.

U okviru ove manifestacije učestvovalo je više od sto mališana iz Prijedora, Doboja, Mrkonjić Grada, Novog Grada, Kneževa i ostalih gradova u okolini Banjaluke koji su se družili i sklapali nova prijateljstva, piše Glas Srpske.

Imali su priliku da upoznaju i PROKida, zvaničnu maskotu PROKids dječijeg festivala koji kompanija Prointer ITSS organizuje naredne sedmice u Banjaluci.

 

Ostavite komentar: