Za zdraviji život Banjaluke: Uređen teren za odbojku na pijesku

Gradonačelnik Igor Radojičić, obišao je danas uređeni teren za odbojku na pijesku koji se nalazi na plaži na Vrbasu kod novoizgrađenog mosta u Obilićevu.

Ovaj teren je uređen na incijativu grupe mladih i studentskih aktivista, a što to je dio naših poslova da se grade ili obnavljaju sportski i rekreativni sadržaji – trim staze, teretane u prirodi i igrališta u gradu- kazao je Radojičić ovom prilikom.

On je najavio da uskoro počinje i obnova sportskog igrališta u Boriku kao i gradnja parka u naselju Sime Matavulja gdje će biti izgrađeno više sportskih terena, park za kućne ljubimce i drugi sadržaji.

Jedan od studentskih aktivista koji su pokrenuli ovu akciju uređenja sportskih terena Stefan Kremenović je kazao da je planirano nekoliko manjih intervencija u gradu na obnovi i izgradnji ovakvih i sličnih sadržaja koji imaju za cilj da privuku što veći broj mladih ljudi.

Generalno ovo je poruka mladim ljudima, da se bave sportom, da vode zdrav način života i da se uključe u ovo našu priču – kazao je on.

Ostavite komentar: