Za veću bezbjednost: Uspostavljanje jednosmjernog saobraćaja na nekoliko lokacija u Banjaluci FOTO

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će u cilju stvaranja povoljnijih uslova za nesmetano i bezbjedno odvijanje saobraćaja krajem iduće sedmice stupiti na snagu novi izmijenjeni režim odvijanja saobraćaja na nekoliko lokacija na području grada.

Novi režim saobraćaja biće uspostavljen na raskrsnici Ulica Pave Radana – Dragiše Vasića – Svetozara Markovića, u naselju Nova varoš.

Kako su pojasnili iz resornog odjeljenja, u cilju smanjenja broja konfliktnih tačaka i povećanja bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju biće izmijenjen režim odvijanja saobraćaja na način da se u Ulici Dragiše Vasića (dio od Masarikove do Ulice Pave Radana) i  u Ulici Svetozara Markovića (dio od prodavnice „Moj market“ do Ulice Pave Radana) saobraćaj odvija jednosmjerno sa dozvoljenim smjerom kretanja od Ulice Pave Radana.

Takođe, nakon provedenih analiza uslova i načina odvijanja saobraćaja, a na zahtjev građana, u ulicama Ivana Kosančića u naselju Lazarevo i u Knežopoljskoj ulici u naselju Borik biće uveden jednosmjerni režim odvijanja saobraćaja, saopštili su iz Gradske uprave.

Iz Odjeljenja mole sve učesnike u saobraćaju, da zbog nesmetanog i bezbjednog odvijanja saobraćaja naročito obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Ostavite komentar: