Za obnovu puteva u pet sela planirano 350.000 KM

Građevinske ekipe započele su ovih dana sanaciju putnog pravca Bočac – Krmine – Agino selo – Tisovac, u okviru plana kojim je predviđena obnova pet saobraćajnica na seoskom području.

U Bočcu, biće sanirane tri dionice ovog puta, ukupne dužine 560 metara, a uskoro se ulazi u radove na još četiri saobraćajnice: u Karanovcu – od mosta prema fabrici vode, putu za Motike, putu Bistrica – Gornja Piskavica – Piskavica i Kuljani – Barlovci – Cerici. U svakom od ovih naselja biće sanirano po 500 metara saobraćajnica, a ukupna vrijednost svih radova, uključujući i put Bočac – Agino selo, iznosi 350.000 KM.

U Odjeljenju za saobraćaj i puteve ističu se put u Kuljanima već treću godinu uzastopno obnavlja, dionicu po dionicu, tako da bi ove godine u ovom naselju, sveukupno, trebalo biti sanirano 1,5 kilometar saobraćajnice.

U međuvremenu, intenzivno se radi na sanaciji kolovoza i pješačkih površina na gradskom području. Tom sanacijom, obuhvaćene su sljedeće ulice: Ognjena Price, Sime Miljuša, Tešana Podrugovića, Stanka Božića, Carice Milice, kao i ona u univezitetskom kampusu. Pored toga, radi se i na sanaciji kolovoza na Poniru, te u ulicama Koste Jarića i Despota Stefana Lazarevića.Ostavite komentar: