Za djecu i odrasle: U Banjaluci završen ljetni kurs kineskog jezika

Podjelom potvrda o uspješnom završetku kursa kineskog jezika u prostorijama Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjaluci, 1. septembra 2020. godine, završen je ljetni kurs kineskog jezika za početnike.

Konfucijev institut je i ovog ljeta organizovao besplatne početne ljetne kurseve kineskog jezika za djecu i odrasle, kao i kurs taiđija, koji su se održavali tokom mjeseca avgusta.

Polaznici su imali priliku da se upoznaju sa osnovama kineskog jezika i pisma, a nastaviti sa izučavanjem ovog jezika kojim govori preko milijardu ljudi širom svijeta mogu već od druge polovine septembra ove godine.

Konfucijev institut Univerziteta u Banjaluci organizuje besplatne kurseve kineskog jezika, početni i napredni nivo, za djecu i odrasle, kao i kurs taiđija, od 21. septembra 2020. godine. Kursevi će se održavati u popodnevnim terminima u prostorijama Konfucijevog instituta na Fakultetu političkih nauka UNIBL, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na imejl adresu: konfucijev.institut@unibl.org ili nazvati na broj telefona: 051/304 011.

Ostavite komentar: