Vučićev protokol prekinuo sastanak: Stanivuković na reveru imao “bubicu”

Sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, upriličen na marginama posjete srpske delegacije Banjaluci, obilježio je nesvakidašnji događaj.

Naime, kako BL portal nezvanično saznaje, petnaestak minuta nakon početka sastanka kojem su prisustvovali i predsjednik banjalučke skupštine Mladen Ilić, srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i premijer Radovan Višković, kao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojčić, protokol predsjednika Srbije primijetio je da Stanivuković na reveru sakoa ima “bubicu”, te ga zamolio da je skine.

Odgovarajući na pitanje novinara zašto je bio ozvučen tokom sastanka sa predsjednikom Srbije, Stanivuković je rekao da mu niko nije dao takvu sugestiju i da nije vrijeme za insinuacije.

“Danas je svečan dan i danas se svi poštujemo. Sastanak je prošao u najboljem redu. Dobijamo školu, most, nove investicije. Ja sam srećan i ne vidim zašto jedna bubica smeta”, rekao je Stanivuković, prenosi “Blic”.

Zbog čega je Stanivuković na sastanak došao sa “bubicom” i kako sve to komentarišu u Gradskoj upravi, pokušali smo da saznamo od gradonačelnikovog šefa Tima za komunikacije Tanje Vukomanović, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Ostavite komentar: