Vodovod: Zbog radova na cjevovodima u srijedu 23. oktobra privremeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u srijedu 23. oktobra izvodiće se radovi na cjevovodu u ulicama Žarka Zgonjanina (Kočićev Vijenac) i Trla (Kočićev Vijenac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Takođe, ekipa Vodovoda će u srijedu, 23.10.2019. godine izvoditi radove na cjevovodu u Ulici Save Kovačevića u naselju Borik I što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u Ulici Novice Cerovića i dijelu Ulice Save Kovačevića.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 21-25.10.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Ove sedmice će se, takođe, izvoditi radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) koji mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Takođe u srijedu, 23.10.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u MZ Javorani što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)

 Ostavite komentar: