Vodovod: Veći dio dana prekidi vodosnabdijevanja u nekoliko banjalučkih naselja

BANJALUKA – Iz banjalučkog Vodovoda obavještavaju potrošače, da će danas izvoditzi radovi na cjevovodu u ulicama Braće Kukrika (Ada), V prigradski put (Ada), Gundulićeva (Borik), Jovana Bijelića (Šargovac), Dubička (Lazarevo II) što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu koji se danas izvode:

  • u Subotičkoj ulici (Šargovac) će u vremenskom intervalu od 09,00 do 20,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice i
  • u Ulici Ivana Gorana Kovačića (Lazarevo) će u vremenskom intervalu od 8,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Lazarevo.

U mjesnim zajednicama Krmine i Bočac izvode se radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima danas se izvode u mjesnim zajednicama Memići i Bočac i ne bi trebalo da dovedu do prekida u vodosnabdijevanju.

 

 

Ostavite komentar: