Vodovod: U utorak 19. novembra radovi na više lokacija, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u utorak 19. novembra izvodiće se radovina cjevovodu u Subotičkoj ulici (Drakulić) što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Drakulić – prva visinska zona i naselju Srpski Milanovac.

Sutra će se, takođe, izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Aleja svetog Save – kod Merkatora (Borik II), Novogradska (Priječani), Braće Jugovića (Obilićevo II), Brusina (Priječani), Petra Pecije (Lazarevo II) i u Motikama što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 18–22.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u utorak, 19.11.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u MZ Bronzani Majdan što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)

 Ostavite komentar: