Vodovod: U srijedu 20. novembra radovi u više naselja, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u u srijedu, 20.novembra 2019. godine u periodu od 08,00 do 18,00 časova izvodiće se radovi na cjevovodu na sljedećim lokacijama:

– u Ulici Aleja Svetog Save (Centar) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice između raskršća ulica Gundulićeva – Aleja Svetog Save i Bulevar srpske vojske – Aleja Svetog Save,

– u Ulici Anke Drakulić (Pobrđe) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama: Anke Drakulić, Paje Jovanovića, Ljubice Gerovac, Jasmira Malčića i Dušana Diljevića i

– u Subotičkoj ulici (Šargovac) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu naselja Drakulić – prva visinska zona i naselju Srpski Milanovac.

Sutra će se, takođe, izvode radovi na cjevovodu u ulicama Mlađe Ćusića (Drakulić) i Raškoj (Kočićev Vijenac), te u Motikama i Karanovcu (put prema Ljubačevu) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji se izvoditi u periodu 18 – 22.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

U srijedu 20. novembra će se, takođe, izvoditi radovi na sanacija tri kvara u sljedećim mjesnim zajednicama: Meline, Borkovići i Bistrica, što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)

  

Ostavite komentar: