Vodovod: U srijedu 13. novembra radovi u više naselja, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u srijedu 13. novembra izvodiće se radovi na cjevovodu u Ulici Milana Kranovića (Borik I) što će u periodu od 08,00 do 16,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Milana Kranovića i Vrbaski put.

Sutra će se, takođe, izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Milana Knežine (Petrićevac) i Milana Brankovića (Koćićev Vijenac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 11–15.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u srijedu, 13.11.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u MZ Borkovići što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedene mjesne zajednice.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)

 Ostavite komentar: