Vodovod: U petak od 10 do 18 časova bez vode ulice Srđe Zlopogleđe i Brace Potkonjaka

Iz gradskog Vodovoda obavještavaju potrošače da su u toku radovi na cjevovodu u ulicama Mladena Stojanovića (Rosulje), Kninska (Bulevar), te u Branislava Nušića (Petrićevac), u Motikama i Tisovcu što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenenim lokacijama.

Radovi na priključenju novih potrošča na vodovodnu mrežu danas se izvode u ulicama Duška Koščice (Kočićev Vijenac) – 1 priključak, te u Jagarama – 1 priključak.

U mjesnim zajednicama Borkovići i Gornja Piskavica danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

U petak bez vode ulice Srđe Zlopogleđe i Brace Potkonjaka

Iz Vodovoda je takođ najavljeno, da će se u petak, 19.06.2020. godine izvoditi radovi na cjevovodu u Ulici Brace Potkonjaka u naselju Obilićevo što može u periodu od 10,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Srđe Zlopogleđe i Brace Potkonjaka.

 

(BL PORTAL)

 

 

Ostavite komentar: