Vodovod: U petak 25. oktobra izvođenje radova na mreži, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u petak 25. oktobra izvodiće se radovi na cjevovodu u ulicama Vase Vidovića (Rosulje), Mlađe Ćusića (Drakulić), Maksima Gorkog (Paprikovac), u Potkozarju i na sistemu Subotica – zaseok Arsenići što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 21-25.10.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u petak, 25.10.2019. godine izvodiće se radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u mjesnim zajednicama Borkovići i Bistrica što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim mjesnim zajednicama.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)Ostavite komentar: