Vodovod: U petak 22. novembra radovi u više naselja, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u petak, 22.11.2019. godine u periodu od 08,00 do 18,00 časova izvoditi radovi na cjevovodu na sljedećim lokacijama:

– u Ulici Anke Drakulić (Pobrđe) što će dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama: Anke Drakulić, Paje Jovanovića, Ljubice Gerovac, Jasmira Malčića i Dušana Diljevića i

u ulicama Mlađe Ćusića (Drakulić), Marka Lipovca (Lazarevo) i Podgorička ulica (Derviši) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji se izvoditi u periodu 18 – 22.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

U petak 22.11.2019. godine će se takođe izvoditi radovi na sanacija dva kvara u sljedećim mjesnim zajednicama: Borkovići i Bistrica, što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

 

(BL PORTAL)

 Ostavite komentar: