Vodovod: U petak 18. oktobra izvođenje radova na cjevovodu u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u petak 18. oktobra izvodiće se radovi na cjevovodu u Kalemegdanskoj ulici u naselju Obilićevo II što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

Sutra će se izvoditi radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) koji mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Takođe u petak, 18.10.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji kvara u MZ Rekavice što u periodu od 08,00 do 15,00 časova može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedenu mjesne zajednice.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) u periodu 14-18.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)Ostavite komentar: