Vodovod: U petak 08. novembra izvođenje radova na mreži, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u petak 08. novembra izvodiće se radovi na cjevovodu u sljedećim ulicama:

u Banijskoj ulici (Petrićevac) što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici i
u Ulici vojvode Momčila (Bulevar) što će u periodu od 08,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice.
Sutra će se, takođe, izvoditi radovi na cjevovodu u ulicama Kralja Petra II (Rosulje) i 23. aprila (Trn) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 04 – 08.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u petak, 08.11.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u MZ Borkovići – zaseok Tamburići i MZ Kola – zaseok Gatarići što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica, dok će se u MZ Stričići – zaseok Pavići izvoditi radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)Ostavite komentar: