Vodovod: U četvrtak 31. oktobra izvođenje radova na mreži, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u četvrtak 31. oktobra izvodiće se radovi na cjevovodu u Ulici Tina Ujevića (Nova Varoš) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

Radovi na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 28.10. – 01.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Takođe u četvrtak, 31.10.2019. godine izvodiće se radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u MZ Bronzani Majdan što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici. Radovi na sanaciji kvara izvodiće se u MZ Borkovići što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)Ostavite komentar: