Vodovod: U četvrtak 17. oktobra izvođenje radova na cjevovodu u…

Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.

Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u četvrtak 17. oktobra izvodiće se radovi na cjevovodu u Ulici Veseli Brijeg u naselju Ada i na sistemu Subotica – zaseok Vučići što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama

Takođe u četvrtak, 17.10.2019. godine izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara u, i to u MZ Javorani i MZ Bočac, što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) u periodu 14-18.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku ove sedmice radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u ulicama Velebitska (Lauš I) i V prigradski put (Ada) mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim ulicama.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)

 

Gepostet von BL Portal am Mittwoch, 16. Oktober 2019Ostavite komentar: