Vodovod: Izvođenje radova na više lokacija, mogući privremeni prekidi u vodosnabdijevanju

U ponedjeljak, 07. oktobra 2019. godine izvodiće se radovi na raskrsnici ulica Mirka Kovačevića i Miloša Obilića što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

Takođe, u ponedjeljak, 07.10.2019. godine izvodiće se radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u mjesnoj zajednici Borkovići, što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici.

Zbog izvođenja radova na prepriključenju na novoizgrađenu mrežu u Kupreškoj ulici (Petrićevac) u periodu od 07. do 11. oktobra 2019. godine mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića u periodu od 07. do 11.oktobra 2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku naredne sedmice radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici, saopšteno je za BL PORTAL iz gradskog Vodovoda.

Publiée par BL Portal sur Dimanche 6 octobre 2019

 

(BL PORTAL)

 Ostavite komentar: