Vodovod: 16. i 18. novembra radovi u više naselja, privemeni prekidi u vodosnabdijevanju u…

BANJALUKA – Ekipe Sektora “Održavanje” i danas su radili na pregledu vodovodne mreže i na otklanjanju kvarova na mreži.
Kako je najavljeno iz gradskog “Vodovoda”, u subotu 16. novembra izvodiće se radovi na sanaciji dva kvara, i to u MZ Kola i MZ Donja Kola što će u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica. U subotu, takođe, u MZ Kola izvodiće se radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici.

U ponedjeljak, 18.11.2019. izvodiće se radovi na cjevovodu u ulicama Mlađe Ćusića (Drakulić) i Jovana Cvijića (Kočićev Vijenac) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na cjevovodu u Ulici kralja Aleksandra I Karađorđevića (Petrićevac) koji će se izvoditi u periodu 18-22.11.2019. godine u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice kralja Aleksandra I Karađorđevića.

Kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, saopšteno je za “BL Portal” iz banjalučkog “Vodovoda”.

 

(BL PORTAL)

 Ostavite komentar: