VIDEO – Vozači u Banjaluci sve bahatiji: Banjalučki trgovi, mostovi i saobraćajnice im služe kao

Ulice u Banjaluci poligon su za bahate vozače koji ne biraju gdje će i kako parkirati svoje vozilo, pa ih tako često možemo vidjeti na zelenim površinama, trotoarima, mostovima, pa čak i na samom Trgu Krajine u centru grada.

Da bahatosti vozača nema kraja pokazuje i najnoviji video koji je tokom proteklog vikenda snimio jedan Banjalučanin na Trgu Krajine.

Na video-snimku, koji je objavio na društvenim mrežama vide se parkirana skupocjena vozila na samom Trgu, iako se javni gradski parking nalazi samo stotinjak metara dalje.

I nije ovo, na žalost, jedini primjer bahatosti vozača.

Još jedno mjesto posebno je zanimljivo neodgovornim vozačima, a to je cesta ispred jednog poznatog gradskog kafića u centru Banjaluke.

Iako je vlasnik kafića obezbijedio ogroman parking za svoje goste u sklopu samom objekta, to izgleda nekima ne odgovara, već radije žele da gledaju u svog ljubimca dok piju kafu u bašti.

Pa tako, umjesto na parking, automobil redovno parkiraju na cestu ispred kafića, što već godinama izaziva bijes Banjalučana.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da se ta praksa iz dana u dan nastavlja, a da na to uopšte ne reaguje komunalna policija.

 

Izvor:(SrpskaInfo)Ostavite komentar: