Vakcinacija osoba starijih od 65 godina od ponedjeljaka u hali “Banjalučkog velesajma”

Vakcinacija protiv Covid-19 za stanovništvo starije od 65 godina od ponedjeljka, 29.03.2021. godine, nastavlja se u hali “Banjalučkog velesajma”.

“Taj dan se isključivo vakcinišu građani koji su pozvani na vakcinaciju protiv korona virusa. Imunizacija ove prioritetne grupe Banjalučana, u masovnijem obimu, počinje u deet časova. Sva lica starija od 65 godina, koja su se prijavila za vakcinaciju protiv Covid-19, biće blagovremeno obaviještena o svom terminu vakcinacije putem timova porodične medicine te ih molimo za strpljenje i razumijevanje”, stoji u saopštenju Doma zdravlja Banjaluka.

Važno je napomenuti da se prilikom masovne vakcinacije u hali “Banjalučkog velesajma” trebaju poštovati sve epidemiološke mjere propisane od strane Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

“Sve mjere koje sporovodimo imaju za cilj smanjenje rizika od prenošenja virusa kako između građana koji će dolaziti na imunizaciju tako isto i među zdravstvenim radnicima i svim drugim akterima u procesu masovne vakcinacije”, naglašeno je u saopštenju.

Ostavite komentar: