Utvrđen program „Ćevap festa“: Zagarantovani najbolji ćevapi i sjajan provod

Na ovogodišnjem „Ćevap festu“ učestvovaće 10 roštiljnica, koje će nadaleko poznate banjalučke ćevape prodavati po popularnim cijenama, i to veliku porciju za četiri i malu za dvije KM.

Manifestacija počinje u petak, 31. maja, sa početkom od 15 časova, na parkingu kod Muzeja savremene umjetnosti RS. Već prvi dan, sve do 21 čas, posjetioce će zabavljati lokalni bendovi – „Infiniti bend“ i „Raspašoj“.

Drugog dana,u subotu, 1. juna – program počinje u podne, nastupom dječijih ansambala iz kulturno-umjetničkih društava: „Sveti Sava“, „Pelagić“ i „Veselin Masleša“, te učenika Muzičke škole. Za dobru atmosferu u popodnevnim časovima, pobrinuće se stend ap komičar Miroslav Đorđević, jedan od najpoznatijih srpskih komičara. U muzičkom dijelu programa, nastupiće popularni hor pozorišta „Jazavac“, nakon kojih će posjetioce zabavljati Gradski tamburaški orkestar.

Kruna večeri rezervisana je za „Nervozni poštar“, kultni bend koji je posljednji put u Banjaluci nastupio prije gotovo tri decenije. Nastup popularanih „poštara“ predviđen je za 21 čas.

Ovogodišnja manifestacija posvećena banjalučkom ćevapu završava u nedjelju, 2. juna, u 17 časova.

Ovu manifestaciju organizuju Gradska uprava i Turistička organizacija, s ciljem popularizacije banjalučkog ćevapa, autohtone delicije našeg grada. Događaj su pomogli i brojni sponzori, predvođeni Koka kolom, Banjalučkom pivarom, Mlijekoproduktom i Vitinkom.

Prvi festival banjalučkog ćevapa, održan u januaru prošle godine, privukao je više od 10.000 posjetilaca, među njima i veliki broj posjetilaca iz zemalja regiona.

 

 

Izvor.(banjaluka.rs.ba) 

Ostavite komentar: