Uručene medalje kajakašima: Sutra nastavak takmičenja, ali u drugim sportovima

Odbojka na pijesku, basket 3h3, šah i kajak su besplatne aktivnosti, koje Grad Banjaluka organizuje danas i sutra na plaži kod „Zelenog mosta“, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Brojne ekipe učestvuju u ovim takmičarskim aktivnostima, a medalje najboljim u današnjim kajakaškim trkama uručila je savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić  Banjac.

,,Nastavljamo sa praksom da ljeti oživimo i Vrbas, i plaže i da ulažemo u sport. Zato je danas pravo zadovoljstvo vidjeti ovoliki broj djece, ali i odraslih koji su na Vrbasu i njeguju sport”,  kazala je ona i posebno zahvalila ekipama koje su došle iz drugih gradova, poput kajakaša iz Čačka, Bajine Bašte, Gradiške i Novog Grada.

Svim drugim učesnicima poželjela je sreću u nastavku takmičenja i tokom sutrašnjeg dana, kada su na programu od 10 časova basket 3×3, odbojka na pijesku, te šah za djecu i omladinu.

Dodjela medalja za košarku, odbojku na pijesku i šah zakazana je za sutra u 16.00 časova.

Podsjećamo, u okviru manifestacije „Banjalučko ljeto“, Grad Banja Luka je sa partnerima organizovao besplatne sportske aktivnosti za djecu i omladinu na dvije lokacije

Tako je osim sportskih aktivnosti koje se ovog vikenda održavaju na plaži kod „Zelenog mosta“, ove sedmice uspješno završen i Vaterpolo i plivački kamp „Akademija talenata“.

Ostavite komentar: