Udomite kućnog ljubimca: U petak Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači

Svi ljubitelji pasa, imaju priliku da posjete azil na Manjači već  u petak 19. avgusta, saopšteno je iz Gradske uprave.

Naime, Grad Banja Luka u petak, od 12.00 do 16.00 časova ponovo organizuje Dan otvorenih vrata, te ovom prilikom pozvani su svi ljubitelji životinja da posjete azil na Mačanji, druže se sa ljubimcima i nekom od njih pruže dom.

Sve jedinke koje se nalaze u azilu na Manjači, u potpunosti su prošli potreban tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unitrašnjih parazita.

Pored zdravstvene obrade, sve životinje koje se nalaze u azilu, prethodno prođu i test karaktera.

Postupak udomljavanja jedinke iz azila je jednostavan i svakako potpuno besplatan.

Podsjećamo, osim što posvećuje posebnu pažnju obezbjeđivanju boljih uslova u azilu i svakodnevno radi na zbrinjavanju napuštenih životinja, Grad Banja Luka je ove godine pokrenuo i akciju udomljavanja pasa pod nazivom „Udomi ljubav“ kako bi zbrinute životinje dobile i svog vlasnika.

Takođe, pokrenuta je i Fejsbuk stranica, na kojoj se redovno ažuriraju informacije o psima, koji čekaju svoj dom.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da udome psa upravo iz azila, odnosno svi oni koji žele na lakši način da odaberu svog ljubimca dodatne informacije o udomljavanju pasa mogu dobiti u Odjeljenju za komunalne poslove putem telefona: 051/244-526, a dio pasa koji su spremni za novi dom možete da pogledate OVDJE.

Ostavite komentar: