U odborničku klupu iz načelničke fotelje! Banjac: Djecu ne smijemo prepustiti ulici

Načelniku Odjeljenja za sport, omladinu i obrazovanje, Draganu Banjcu, zajedno s Veliborom Stanićem ispred Socijalističke partije, pripalo je odborničko mjesto u skupštinskim klupama Grada Banjaluka.

Banjac je dobio 1.263 glasa.

U više navrata je govorio da mladi grade svijet i budućnost. Kroz svoje djelovanje u gradskoj Skupštini zalagao se da omladini i djeci obezbijedi kvalitetniji život.

“Postoji jasan plan izgradnje: atletske staze, sale za gimnastiku i sale za borilačke sportove, koji su Banjaluci neophodni. Između četiri i pet hiljada djece u Banjaluci trenira karate, džudo, boks i druge borilačke sportove. Jasno je zašto su ovi sportski objekti potrebni. Mi djecu ne smijemo prepustiti ulici”, isticao je Banjac tokom kampanje.

Kroz funkciju načelnika, između ostalog, učestvovao je u izgradnji i obnovi vrtića, kao i izgradnji 26 novih igrališta. Banjac kroz svoju kampanju u medijima nije krio stav da svaki odbornik koji bude izabran mora ostati vjeran partiji kojoj pripada i time ne izdati građane koji su za listu te partije glasali.

“Život ne traži od nas da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo. Vaš glas čini veliku razliku. A razlika između dobrog i lošeg izbora je imati stav” bio je njegov moto u kampanji.

Dragan Banjac je rođen 1980. u Banjaluci.Ostavite komentar: