U Banjaluci ponovo otvorena knjižara: Zavod za udžbenike i nastavna sredstva prati trendove

U Banjaluci je danas ponovo otvorena knjižara Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, ali u novom ruhu. Naše knjižare teško zadovoljavaju potrebe kupaca, pa smo počeli sa rebrendiranjem i renoviranjem, da privučemo nove kupce, objašnjava direktor Zavoda, Bojan Đenić.

“Knjižare Zavoda najaktuelnije su tokom avgusta i septembra, a to želimo da promijenimo. Proširili smo asortiman, sada imamo sve od knjiga pa do kožne galanterije i poklon programa”, naglašava Đenić.

Fokus Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva i dalje idalje je izdavanje knjiga, a iz godine u godinu mogu se pohvaliti sve većim brojem udžbenika. Đenić ističe da Zavod ima 21 knjižaru, a u Banjaluci rade od 2003. godine.

“Nastavni plan i program je donesen tokom 2022. godine, tako da je konkurs tek raspisan. Ostaje da vidimo koliko će biti izmjena u školskim knjigama”, dodaje Đenić.

Otvaranju knjižare prisustvovao je i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, Nenad Stevandić.

“Čestitam Zavodu na poslovanju. Oni drže korak sa modernim svijetom. Moramo da primijetimo da je Zavod napravio knjižare u koje je lijepo ući, a što se tiče preporuka knjiga je uvijek dobar lijek protiv glavobolje”, istakao je Stevandić.

Željka Pavlović, BL portal

Ostavite komentar: