U Banjaluci otvoren Marriott hotel

Hotel „Kortjard baj Meriot“ po franšizi najvećeg svjetskog hotelskog brenda „Meriot Internešenel“ svečano je otvoren večeras u centru Banjaluke.

Prvi Meriot hotel u Republici Srpskoj otvara domaća kompanija „MMI Razvoj projekata“. Crvenu vrpcu zajedno su presjekli vlasnik hotela Mišo Kuzmanović, srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica RS Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

“Meriot Internešenel“ je svjetski hotelski brend, sa više od 6.900 hotela u 130 zemalja.

Hotel u Banjaluci ima četiri zvjezdice prema svjetskim standardima, 118 elegantno opremljenih soba, konferencijsku salu sa 160 mjesta, te sale za sastanke u skladu sa Meriot standardima.

Kuzmanović je istakao da je hotel građen po posljednjim standardima, naglašavajući i da će sutra na preko 130 miliona privatnih mejl adresa biti poslata informacija da je “Kortjard baj Meriot” počeo sa radom u Banjaluci.

– Meriot je i regionalni lider u hotelijerstvu i od večeras mi smo dio te porodice. Namjera nam je da ovdje napravimo pozitivnu priču za naš grad i Republiku Srpsku – poručio je on.

Zvaničnici koji su prisustvovali događaju poželjeli su hotelu i Banjaluci mnogo gostiju i uspjeha u daljem radu.

 

Izvor:(SrpskaInfo)Ostavite komentar: